Blue Parrot Swing + dansles lindy hop + BBQ + vette fuif tot stuk in de nacht


Beste Gentse Feesten vierders !

De editie van 16 juli was in ieder geval eentje die niet in het water is gevallen ( sic) want wij zaten lekker droog en konden swingen op de heerlijke muziek van onze 2 sympathieke gast DJ’s !

Een volle zaal enthousiaste leerlingen voor de lindy hop spoedcursus, waarvan de jongste 9 jaar en de oudste 69 was!  ( door de regen waren er toch een paar afwezigen, die overigens dik ongelijk hadden !)

Na 2.5 u les heerlijk smullen van de BBQ aan 5 euro p.p. Eigen vlees of vis meebrengen in gesloten en van jouw naam voorzien doosje of zak. De BBq, groentjes a volonté, sausjes en ambiance krijg je zoveel je lust.  (info en inschrijven hiervoor: info@casablancaparty.be )

…vanaf ongeveer 20u30 kwam het swingfeest op gang en konden we de nieuwe danskunsten oefenen en onze opgedane calorietjes verbranden en… pintjes drinken aan democratische prijzen… waar vind je dat nog op zo’n regenachtige Gentse Feesten ?

Foto’s mogen doorgestuurd worden aan: salsamanneke@hotmail.com , dan zet ik de mooiste nog bij dit artikel.

Voor wie de eerste les gemist heeft, op 20 juli geef ik in dezelfde zaal een gratis initiatie op de casablanca 1942 party !:

info: http://www.facebook.com/event.php?eid=157224801006156 , zodoende kan je toch weer mee voor de lessen van 21+22+23 juli…

Swingende Gentse Feesten groeten !

ivan

 

Advertenties

Over Ivan Van Wassenhove

ik ben een gepassioneerd danser van Salsa en Lindy Hop, lesgever in deze stijlen, maar hou ook veel van fotografie en reizen voor zover er tijd rest...
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s