Swing is in the Air – Part III met The Jelly Cat Combo live ! Vrij.9 sept .


We beginnen het nieuwe dansseizoen met een knaller van formaat ! Op Vrijdag 9 september schieten we in Sint-Niklaas uit de startblokken met het meer dan swingende orkest “The Jelly Cat Combo” die ons zullen doen daveren op onze benen.

Niet in het minst voor hen die reeds Lindy Hop lessen volgden maar zeker ook voor alle nieuwsgierigen die het eens willen proberen. Er is namelijk van 20 u tot 21 u een gratis initiatie voorzien van deze zeer vrolijke op Jazz en Charleston gebaseerde voorloper van de Jive en de Boogie Woogie.
Om 21 u spelen ze hun eerste set en er volgt er nog een 2 de rond 22u30… Tussendoor en ook erna zullen Dj’s het feestje op gang houden.

Wie meer wil weten over Lindy Hop kan op een andere pagina van mijn blog terecht, met een korte uitleg,filmpjes van demo’s, verwijzingen naar Youtube etc…en klikt HIER.

Wie het ricico niet wil lopen dat de lessen ( terug ) volzet zijn, kan nu al inschrijven via DEZE PAGINA en zich zo al met – of zonder – partner een plaatsje verzekeren.

Vertel het aan eenieder die zot is van (Jazz) Swingmuziek of -dans en breng je grootouders of kleinkinderen ook maar mee, want Lindy Hop is plezier met twee van 9 tot 99 jaar!

Wil je meer weten over The Jelly Cat Combo, ga dan naar de facebookpagina.

Duik alvast maar eens in de garderobe van je (groot)ouders en kleed je Vintage,span je bretellen nog eens aan,blink je shoenen op,steek een bloem in je haar of leg het in de plooi met brillantine, kortom maak er een bonte swingende avond van !

Tot op 9 september !

Ivan en danspartners,
Het Wima team
The Jelly Cat Combo
De gelegenheids DJ’s

Over Ivan Van Wassenhove

ik ben een gepassioneerd danser van Salsa en Lindy Hop, lesgever in deze stijlen, maar hou ook veel van fotografie en reizen voor zover er tijd rest...
Dit bericht werd geplaatst in "Swing is in the air" parties, dansles, danslessen, Danslessen Lindy Hop en Salsa, lindy hop, swing en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Swing is in the Air – Part III met The Jelly Cat Combo live ! Vrij.9 sept .

  1. Pingback: Gratis initiaties Salsa en Lindy Hop de eerste week van september. | Ivan Van Wassenhove

  2. ivan, ik heb mij en mijn partner, Teysen Andrea, ingeschreven. Maar we mochten bij de eerste les inschrijven. Is dit dan in orde of moet ik toch op de rekening 20 euro de man betalen ? Het is maar, dat onze plaats zeker behouden wordt…… Het was heel leuk gisteravond.

    Linda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s